Предлаган софтуер

Банер

Facebook Like

ESET Smart Security Premium

Достъпен За: Windows
1 година / 1 устройство

Максимална сигурност - Доказано ефективната ни технология балансира скорост, ефективност и лесен за използване интерфейс. Имаш всичко, което ти е нужно.

Защита за живота и спомените ти - Време е да се почувстваш наистина сигурно онлайн. Спокойно пазарувай и банкирай онлайн и предпази децата си от неподходящо съдържание.

Тайните ти ще си останат тайни - Няма да изгубиш тайните и спомените си с нашето сигурно криптиране на файлове и паметта на лаптопи, USB флашки и преносими харддискове.

NOD32 антивирусна и интернет защита - Проактивна технология за защита от вируси, руткитове, червеи, шпионски софтуер и други заплахи.

Антифишинг - Помага ви да разпознаете мними копия на уебсайтове, които ще се опитват да откраднат лични данни, пароли и информация за банкови карти.

Система за блокиране на експлойти - Защитаваме ви от експлоатирането на уязвимости в браузъри, PDF четци, JAVA или други приложения.

Защита от криптовируси - Допълнително ниво на защита от криптовируси и ransomware, за да не плащате откупи за информацията ви.

Допълнителна защита при онлайн пазаруване и банкиране - Пазарувате, плащате и банкирате безопасно онлайн с нашия специален криптиран браузър.

Лична защитна стена - Спира неоторизиран достъп до защитения компютър като ползваш публични - или непознати WiFi мрежи.

Криптиране на данни - Криптираме цялата информация на преносима памет или диска на устройството ви, за да е защитена дори и да попадне в чужди ръце.

Мениджър на пароли - С тази функционалност генерирате, съхранявате и организирате сигурни пароли за акаунтите си. ESET Password Manager може да използвате и синхронизирате на Windows, Mac, Android и iPhone.

Антибот - Технология, която не позволява експлоатирането на компютъра като част от ботмрежа.

Родителски контрол - Децата ви няма да попаднат на порнография, хазарт или друго неподходящо онлайн съдържание. Ограничавате достъпа им до уебсайтове и инсталиране на приложения.

Антиспам - Нежеланите и опасни мейли няма да задръстят пощата ви или да заразят компютъра ви.

Сканиране в облака
Защитаваме те от все още неизвестните заплахи с ESET Live Grid®. Технологията проверява поведението им в базираната в облака база данни за репутация на файлове и ги маркира като зловредни или безопасни.

Спира JavaScript и PowerShell атаки
Система за засичане и предотвратяване на атаки с JavaScript през браузъра ви и скриптове, насочени срещу уязвимости в PowerShell.

UEFI скенер
Следим и елиминираме заплахи още преди зареждането на операционната система.

Защита на уеб камерата
Не позволяваме злоупотреба с личното ви пространство. Постоянно наблюдаваме приложенията на компютъра ви за неоторизирани опити за използване на уеб камерата.

Локализация и проследяване
Локализирате на картата изгубени или откраднат лаптоп през my.eset.com.

HIPS
Позволява да настроите защитата си до най-дребните детайли, като зададете правила и изключения за процеси, системни регистри, приложения и др.

Контрол над USB флашки и преносими харддискове
Предотвратявате източването на личната ви информация, като спрете достъпа на USB флашки, външни харддискове и други видове преносими памети до компютъра ви.


112лв.

Обади се и поръчай: 0888606285

Последно променен на Сряда, 13 Януари 2021 16:48
 

Посетете ни във Фейсбук

.

Дистанционно обучение

Морска Правоспособност
Oнлайн тестове за самоподготовка за входните нива при сертифициращите изпити за различните функции.
CINEMA 4D
Kурс за обучение с популярната система за визуализиране.
SolidWorks
Дистанционен курс на обучение "3D моделиране със SolidWorks".
Copyright © 2009-2018 Resonance.BG Ltd.
Google Analytics Alternative